kreativan
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatók szám
Indulás: 2010-02-09
 
Mondj véleményt!
kíváncsiak vagyunk mi érdekel!
milyen technikával szeretnéd ha többet foglalkoznánk?

gyöngyfűzés
decupage
papír munkák
quilling
hímzés
üvegfestés
viaszfestés
tegola
mozaikozás
pergamen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Érdekességek

Hát ez aztán hatalmas:-)

 

ez talán csak nekem érdekes ,ezért bocs ,de életem álma  a TENGER (Pécsi hugimnak köszönhetem,hogy láthattam)

 

Svédország,csavart ház! Itt a lánykám járt az iskolájának köszönhetően.

 
online játék
 
hasznos lehet
 
Szeretettel üdvözlünk!

 

Mindent bele, amit otthon találsz a hűtőben! Én így hívom:-)

Hozzávalók: 30 dkg sertéscomb (de lehet pulykával, csirkével is készíteni),10 dkg sárgarépa, 10 dkg petrezselyem, kis darab karalábé és zeller, 15 dkg zöldborsó, 10 dkg zöldbab, 10 dkg kelkáposzta, vagy édeskáposzta. Kevés olajon a felkockázott húst fehéredésig pirítom, hozzárakom a sárgarépát, petrezselymet, karalábét és a zellert. Azért ezekkel a zöldségekkel kezdek, mert ezek keményebbek minta többi. Azután következhet bele a zöldborsó, zöldbab és a legvégén a kelkáposzta. Gyorsan elkészíthető, kiadós és finom. Jóétvágyat-----saci

Bulgárkáposzta

tegyél fel 1 kg.sertéshúsból pörköltett,vágj bele kb 2 kg édes káposztát vékony csíkokra,főzd kb negyedórát,vágj bele vékony karikára 1 kg zöldpaprikát,és apróra vágva fél kg. paradicsomot,fűszerezd őrölt köménnyel(ne sajnáld),sóval,főzd puhára ,aki szereti csípősen is finom,jó étvágyat!---marcsi

Sváb gombóc

Szilvás gombóc tészta alap.
Pici gombócokat csinálok ugyan úgy kifőzöm vízben.
Olajban megfuttatok 6-7 gerezd fokhagymát amit persze össze nyomok. Egy nagy pohár tejfölt teszek rá só bors pici piros paprika, csak a szín miatt egyet forralok rajta . Ebbe a mártásba teszem a gombócokat és kész is a fenséges eledel. Langyosan a legfinomabb.Egészségetekre!----ez a recept a  http://treko.hu/aranyforum/viewtopic.php?f=27&t=1395 játék oldalán bigybere recepje

 Kacsa torta

 Ez attól vált híressé nálunk, hogy az 
aerobicbajnok, magevő lányom sem tudott nekik ellenállni.

Kapcsos tortaformát kizsírozok, az alját beborítom kolozsvári vagy angolszalonnával.
Megfőzőm a rizst. A csirkecombokat sóval, borssal, fokhagymával lábosba teszem.
Zsírt és kevés vízet teszek alá. Nem kell ropögósra sütni, csak megpárolni és csep-
pet megpírítani. Ha kész kicsontozom.
Szépen sorban rizs,husi, rizs, husi a tortaformába teszem.
Tejfölt, egész tojást keverek el reszelt sajttal és a torta tetejére teszem.
Mehet a sütőbe, ha a teteje aranysárga lehet tálalni.---szintén a treko játékos oldalon találtam ---sziamka receptje

                                                                                                             

 Burgonyafánk

Köretként, de önállóan is fogyasztható!
25 dkg burgonya, 2 tojássárgája, 1 dl tej, 1 csomag szárított élesztő, 30 dkg liszt, só, kávéskanál cukor, 3 dkg zsír, 10 dkg füstöltsonka, a sütéshez olaj.
A krumplit megpucolom, felkockázom és felteszem főni, mikor kész beleteszem a 3 dkg zsírt és megtöröm. (Igaz, hogy minden recept azt írja héjában főzd meg a krumplit, de így is jó akkor mit vacakoljak vele.) A tésztához valókat beleadagolom a kelesztőgépbe, mikor a gép jelez hozzáadom az apró kockára vágott füstöltsonkát (lehet kockázott sajtot is beletenni). Kinyújtom a tésztát, kiszaggatom és kelesztem a fánkokat kb. 1/2 órát, akkor bő forró olajban kisütöm. /Saci/

                                                                                                             

Sóskamártás

Én, nyáron üvegekbe rakom el. Végy egy 7 dl üveg sóskát, 2 db egész tojást, 1 evőkanál réteslisztet (könnyebb vele dolgozni), cukrot ízlés szerint, csipet sót, 2 dl tejfölt, 2 dl főzőtejszínt.

Kevés olajon, ha friss a sóskád, megdinsztelem a sóskát, megszóróm cukorral, és sóval. Ráhintem a lisztet, beleütöm a tojást. Hozzáadom a tejfölt és a tejszínt, és az egészet leturmixolom. Ezután kiforralom és kihűtöm. Törtkrumplit és fasirtot adok mellé. (Ha így készítem el krémesebb az állaga és finomabb az íze.) /Saci/ 

                                                                                                             

Lencsefőzelék

Hozzávalók: 50 dkg lencse, 1 fej vöröshagyma, 1 cikk fokhagyma, 1 evőkanál mustár, 1 db pulykacomb, 1 evőkanál cukor, babérlevél, 1 evőkanál rétesliszt, kevés olaj.

A pulykacombot és a lencsét felteszem főni, a vöröshagymát felaprítom és beleteszem a babérlevéllel, fokhagymával és mustárral együtt. Az olajon a cukrot karamellizálom, és beleszóróm a lisztet, amiből rántást készítek. Ha megfőtt a pulykacomb, kiveszem, kicsontozom és kockákra vágom a húst és visszateszem a lencséhez. A rántással együtt kiforralom, ha gazdagabban szeretnéd tejfölt is tehetsz bele. Nálunk a tejfölös nem fogy annyira, ezért anélkül készítem. Mindkétféleképpen finom. /Saci/

 

 Steakburgonya

Hozzávalók: 1 kg újburgonya, 2-3 gerezd fokhagyma, rozmaring, kakukkfű, pirospaprika, só, bors, vaj.

Mivel az újburgonya most még drága, így régiből készítettük el. A krumplit megpucolom (az újkrumplit csak ledörzsölöm), hasábokra vágom. A tepsit kikenem a vajjal, belerakom a burgonyát, amit a fűszerekkel összekeverek, és az előbbi söröspácléből keveset öntök alá, hogy párolódjon. Sütőben készre sütöm. A sörbenpácolt csülökhöz készítettem, de lehet bármilyen húshoz is. Jó étvágyat! /Saci/

Püspökkenyér tojásfehérjéből

Hozzávlók: 6 tojásfehérje, 20 dkg porcukor, 15 dkg dió, 10 dkg mazsola, egy marék keserű csokoládé, 10 dkg rétesliszt.

A tojásfehérjét kemény habbá felverem, és bele keverem a porcukrot. A durvára vágott diót, mazsolát, a darabokra vágott csokoládét és a réteslisztet össze keverem a cukros tojásfehérjével. Ha csökkentem a dió mennyiségét, tehetek bele aszalt gyümölcsöt is. Kizsírozott, kilisztezett püspökkenyérformában sütjük lassú tűznél. Csak másnap szeleteljük. Nagyon finom és kiadós sütemény. Légkeveréses sütőben 170 fokon 30 percig sütöm. /Saci/

Kép 001.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép 364aa.JPG

Flódni

Hozzávalók: 1 kg finomliszt, 30 dkg libazsír, 6 tojássárgája, 20 dkg cukor, 1 sütőpor, kevés tejföl a gyúráshoz.

A hozzávalókból tésztát gyúrunk, ha keményebb lenne, tehetünk bele pár evőkanál tejfölt. (Az adag 33x33-cm tepsihez készült.) Négy egyforma darabra osztjuk a tésztát. Az első lapot kinyújtom, beleteszem a tepsi aljába, erre simítom a mák tölteléket. A következő lapot ráborítom erre simítom a párolt almát, vagy lekvárral kenem meg. A harmadiklapot is kinyújtom, ráterítem a tepsire és megkenem a diós töltelékkel, a negyedik lappal befedem és villával megszurkálom. Tetejét megkenhetitek tojássárgájával, de én nem szoktam.
dió-mák töltelék: 1 dl tejet megforrósítunk, 30 dkg darált diót vagy mákot és 15 dkg cukrot keverünk hozzá. 2-3 percig még tűzön tartjuk, ezután a diót reszelt citromhéjjal, a mákot kevés rummal és fahéjjal ízesítem.
Párolt alma: 1 kg almát lereszelünk, 1 dl fehérborral leöntjük. Addig pároljuk, amíg az alma leve és a bor elfő. Ezután ízlés szerinti mennyiségű porcukorral édesítjük.
Elsőnek töménynek tünhet ez a sütemény háromféle töltelékkel, de megfogtok lepődni mennyire harmonikus az íze. Légkeveréses sütőben 160 fokon, 45 percig zsemleszínűre sütöm. Gázsütőt nem ismerem, de nagyobb hőfokra kell venni mint a légkeverésest. /Saci/

 Kígyórétes

Hozzávalók: 1 dl tej, 2 dkg élesztő, 2 evőkanál cukor, 50 dkg finomliszt, 20 dkg margarin, kevés só, 2 tojás.
A tejet meglangyosítjuk, majd az élesztőt belemorzsoljuk. Fél evőkanálnyi cukrot szórunk bele, és letakarva, meleg helyen kv. 15 perc alatt fölfuttatjuk. A lisztet egy nagy tálba szitáljuk, a margarinnal elmorzsoljuk. A maradék cukrot és sót rászórjuk, a közepét imélyítjük- Ide kerül a tojás, és a fölfuttatott élesztő. 3-4 rúd van belőle. Én dagasztógépben készítem, ezért szárított élesztőt használok, és az előírásnak megfelelően adagolom a hozzávalókat a gépbe. A leírás kézi készítésre vonatkozik. Addig dagasztjuk, amíg közepesen kemény tészta lesz belőle, mely elválik az edény falától. Ezután egyforma részre vágjuk, és fél óráig kelesztem, ezután már dolgozhatunk is vele. Téglalap alakúra nyújtom. A lap hosszabbik oldalait 8 centi mélységben, kissé ferdén, kb. kétujjnyi távolságban bevagdaljuk. Középre kerül a töltelék. Készíthető bármilyen töltelékkel, diós-meggyes, mákos-meggyes, párolt almás, diós-epres, túrós, káposztás.
Töltelék készítése: diós.meggyes: 5 dkg darált dió, 1 üveg meggybefőtt, 5 dkg darált háztartási keksz, 2-3 evőkanál cukor, 1 mokkáskanál fahéj.
mákos-meggyes: 10 dkg darált mák, 1 üveg meggybefőtt, 2-3 evőkanál cukor, 1 mokkáskanál fahéj. Ennyi fért az oldalra, így több tölteléket nem tudok leírni. /Saci/


Kép
kép 109c.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kép 350aa.JPG


Aranygaluska vaníliamártással

60 dkg lisztből, 3 dl tejből, 8 dkg cukorból, 3 dkg élesztőből, 3 tojássárgájából, 8 dkg vajból, kevés sóval, reszelt citromhéjjal kelt tésztát készítek. (Vaj helyett én olajat teszek bele, mert sokkal tovább friss.) Ha megkelt nyújtódeszkára öntöm és rudakat sodrok a tésztából. Késsel 3 cm-es darabokra vágom, és tortaformába rétegezem az olajba mártott tésztát,. Megszórom darált dióval, bőven mazsolával (de apróra vágott aszaltgyümölcsöt is tehetünk bele). A rétegezés után újra megkelesztem és 170 fokos sütőben légkeverésen 40 percig sütöm. (A tetejére papírtörlőt teszek, hogy ne barnuljon meg gyorsan a teteje.)
A vaníliamártáshoz 1 csomag pudingport 3 evőkanál cukorral elkeverem, ízesítem rumaromával és egy liter tejjel felengedve készre főzöm. /Saci/

Kép 363aa.JPG

Rákóczi túrós, ahogy Én készítem

Hozzávalók tésztához: 50 dkg finomliszt, 15dkg zsír, vagy 20 dkg margarin, 10 dkg cukor, 1 dl tejföl, 3 tojássárgája, 1 csomag sütőpor. Töltelékhez: 1 kg túró, 5 tojássárgája, 20 dkg cukor, 1 dl tejföl, 6 evőkanál búzadara, 2 dkg vaníliáscukor, 10 dkg mazsola. A tetejére a tésztából és túróból kimaradt 8 tojásfehérje, 15 dkg cukor, kevés víz, citromlé.

A tésztáhozvalókat összegyúrjuk és hideg helyen pihentetjük. A túrót áttöröm villával, belekeverem a cukorral felvert tojások sárgáját, vaníliáscukrot, tejfölt, búzadarát és a mazsolát. A tésztát elősütöm 170 fokos sütőben, világos zsemleszínűre. Kiveszem a sütőből és a túrótölteléket rásimítom, visszatolom a sütőbe 10 percre. Közben a cukrot kevés vízzel, sűrűsziruppá főzöm, ízesítem citromlével. A tojásokfehérjét csipetnyi sóval kemény habbá verem, és folytonoskeverés mellett beleöntöm a forró cukorszirupot. A tészta tetejére simítom, visszatolom a sütőbe, és már csak szárítom a tojásfehérjét. Légkeveréses sütőben a melegítést kikapcsolva. /Saci/ 

Puncsszelet

Hozzávalók: 3 db 6 tojásos piskótalap, a krémhez: 6 evőkanál baracklekvár, 3 evőkanál kakaó, 20 dkg margarin, vanília és rumaroma, 20 dkg cukor, a mázhoz: 40 dkg porcukor, ételszínezék, vagy 1 db cékla lereszelve, víz.

A piskótalapokat kisütöm, kettőt megkenek baracklekvárral, a harmadikat összetördelem. Az összetördelt piskótához keverem a kakaóport, baracklekvárt, és 10 dkg cukorból 2 dl vízzel főzött szirupot. A margarint 10 dkg porcukorral habosra keverem, ízesítem a vanília és rumaromával, hozzáadom a tördelt piskótához. Ez krémmé áll össze. A lekvárral megkent piskótára halmozom, egyenletesen elosztom rajta, a lekváros felével a másik lapot ráborítom, és sütőpapírral letakarom. A tepsit ráteszem a tetejére és könyvekkel párórára lesúlyozom. A mázhoz nagyon finom porcukor kell, a boltban vásároltat is szitáld át. Vagy ételszínezékkel szinezd, vagy a lereszelt céklalével. Annyi vizet adok hozzá a céklalé mellé, hogy kissé folyékony állagú legyen. Megkenem vele a sütemény tetejét és szikkadni hagyom 3 órát. Miután megszikkadt szeletelhető és fogyasztható. Jóétvágyat!! /Saci/

Képa.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morvai kalácsok

Hozzávalók: 7,5 dl tej, 4 dkg élesztő, 8 dkg kristálycukor, 1 kg finomliszt (még jobb, ha a fele rétesliszt), 10 dkg zsír, vagy 15 dkg margarin, 1 kávéskanál só, 1-2 tojássárgája,töltelékhez: 50 dkg tehéntúró, a lekenéshez: 1 tojás, 6 dkg vaj, 3 evőkanál finomliszt, 3 evőkanál kristálycukor.
A tésztához való tejet meglangyosítjuk, 1 decit kimerünk belőle, az élesztőt belemorzsoljuk, egy kevés cukrot hozzáadunk, kb. 15 perc alatt felfuttatjuk. A lisztet egy nagytálba tesszük, és a fölfuttatott élesztővel, a maradék tejjel és cukorral, a langyosra olvasztott zsírral, megsózva, 6-8 perc intenzív dagasztással hólyagósra kidolgozzuk. Akkor jó, amikor az edény falától elválik. Nem kell megijedni attól, hogy a tészta eleinte csak egy ragacsos massza, addig kell dagasztani, amíg jó nem lesz. Végül a tojások sárgáját is beledolgozzuk. Konyharuhával letakarva, langyos helyen 50 percen át kelesztjük. Ezután meglisztezett gyúrólapra ellapítjuk. 8-10 centis négyzetekre vágjuk, és a közepükre túrót morzsolunk, (a túrót tejföllel, cukorral és citromhéjjal is ízesíthetjük). Négy sarkát a töltelékre hajtjuk, majd kizsírozott tepsibe rakjuk úgy, hogy a hajtások alulra kerüljenek. Ujjunkkal a közepüket benyomjuk, és a mélyedésbe 1-1 kiskanálnyi szilvalekvárt rakunk. Felvert tojással lekenjük, a vajjal elmorzsolt liszttel és a cukorral megszórjuk, és előmelegítet sütőben, közepes lánggal 180 fokon kb. 30 percig sütjük. Jóétvágyat! ((s_79))ee /Saci/

Képb.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Háztető
Hozzávalók: 60 dkg liszt, 25 dkg cukor, 5 dkg zsír, 3 evőkanál méz, 4 evőkanál tej, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 2 egész tojás, krémhez: 2 csomag vaníliás pudingpor, 8 dl tej, 2 evőkanál rétesliszt, 25 dkg margarin, 15 dkg porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, 2 evőkanál kakaó, 20 dkg csokoládé. 

A tésztához valókat összegyúrjuk, és négyfelé osztjuk. Három darabból lapot nyújtok, a harmadikból 12 rudat sodrok. A krémhez a pudingot a 8 dl tejjel, 2 evőkanál rétesliszttel megfőzzük, mikor kihűlt, hozzáadom a 15 dkg cukorral habosra kevert margarint. A lapokat és a rudakat 180 fokos sütőben kisütöm, kihűlés után a vanília krémmel megkenem az alsó lapot, ráhelyezek három rudat, újabb réteg krém következük, ezután megint krémmel megkenem, és két rudat teszek közzé. Újabb réteg krém következik, és egy rudat teszek a tetejére. Az oldallapokat megkenem krémmel és rányomom az oldalára. Olvasztott csokoládéval bevonom. /két adagnak megfelelő mennyiség/. /Saci/

Kép 005a.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kép 009a.JPG

Gyümölcstorta

Két tojásos piskótát, vagy linzer tésztát készítek, és az olajjal kikent, liszttel megszórt gyümölcstorta formában megsütöm a tésztát. 2 csomag pudingport előírásnak megfelelően megfőzöm, kicsit kihűtöm, és a tortaalapra rákenem. A pudingra különböző gyümölcsöket rakok, szépen sorban és tortazselatint készítek a tetejére, amivel bevonom. Az unokám imádja, azért készűlt többféle gyümölccsel, és mindig változatos süti, mert bármilyen gyümölcsöt tehetsz rá! /Saci/

 

Kép 010.JPG

Pudingos-meggyes piskóta

6 tojásos piskótalapot készítek. A pudingot előírás szerint elkészítem, megkenem vele a piskótalapot. A darabos dzsemet és a darált diót rászórom, feltekerem és hűtőbe teszem kb. 1 órára. Azután szeletelhető! /Saci/

 

Kép 013.JPG

Gyors almás sütemény

Hozzávalók: 50 dkg liszt (rétes és finom liszt vegyesen), 15 dkg zsír, 10 dkg cukor, 1 dl tejföl, 3 tojássárgája, 1 csomag sütőpor. A töltelékhez: 1 kg alma lereszelve, 10 dkg cukor, őrölt fahéj izlés szerint.

A tésztáhozvalókat összegyúrjuk és hideg helyen pihentetjük. Az almát héjastól lereszelem, levét kissé kinyomkodom és a cukorral, fahéjjal ízesítve, megpárolom. Kihülés után a kinyújtott tésztára rakom, az alma alá darált diót, vagy zsemlemorzsát szórok a nedvesség felszívására. 170 fokon 25-30 percig sütöm. Adható az almához mazsola is! /Saci/


Krumpli zsámicska

Hozzávalók: 1 kg burgonya, kevés liszt, 2 fej vöröshagyma, 20 djg baconszalonna.

A burgonyát meghámozom,  sós vízben megfőzöm. Kevés zsiradékkal krumplitörővel megtöröm. A főzővizet egy tálba szűröm le, mert még szükség lesz rá. Megszórom a liszttel, öntök hozzá a főzőléből és habverővel elkeverem,  galuskától keményebb állagú legyen. Míg a krumpli fő,  közben megpucolom a hagymákat, felkarikázom, a baconszalonnát kevés zsiradék hozzáadásával megpirítom, mikor majdnem kész hozzá teszem a hagymakarikákat és együtt pirítom tovább. olajba mártott kanállal tepsibe szaggatom a krumplis masszát és megszórom a hagymás-baconszalonnás keverékkel. Lerakom a második réteget is, és annak a tetejét is megszórom. Forró sütőbe teszem, és megpirítom. (A tetejére szórhatsz még túrót, vagy sajtot is!) Régi elfeledett étel, pedig egyszerű, finom és laktató!

 

 






 

 

 

 

 

 

 


Glitter Text @ Glitterfy.com
Szólj hozzánk!
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

 

Sziasztok!


örülünk, hogy itt jársz!

a képeket nagyítva a galériában nézheted meg!


a recepteket emailban elküldjük ,ha kéred,saci vagy marcsi email címén

küldj képet magadról,hogy bekerülj a mi és ti modulunkba

írj nekünk és küld el saját munkáidat bármelyik email címre és itt viszont láthatod

vissza várunk!

 

látogató van itt

 

 

 


 


Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!